Propera Xerrada-Taller al CEIP Lola Anglada de Badalona

Seguint el programa de xerrades per a pares i mares del CIM, el proper divendres dia 6 de novembre a les 15h realitzem la Xerrada-Taller “Què difícil és educacartell xerradar, uff!!! No perdem el sentit de l’humor” al CEIP Lola Anglada de Badalona gràcies a la col·laboració de l’AMPA Lola Anglada.

Aquesta xerrada-taller està tenint molt d’èxit entre els pares i mares, doncs actualment se’n parla molt de l’educació dels nostres fills i de com de difícil es torna de vegades. Moltes vegades els nostres fills/es no ens fan cas, no ajuden a casa, els costa assumir responsabilitats,…  Hem de saber actuar en cada situació, però sense perdre el sentit de l’humor, doncs tots els límits i normes que posem als nostres fills els donen seguretat i valors per a saber el que és correcte.

A la xerrada-taller es donen estratègies per intervenir en aquestes situacions i es posen exemples pràctics on els pares es poden sentir identificats.

La Xerrada-Taller serà impartida per els psicòlegs Mercè Soler (Directora del nostre centre) i Jaume Llampayas.

Us hi esperem!!!

2 comentarios en “Propera Xerrada-Taller al CEIP Lola Anglada de Badalona

  1. Pingback: Xerrada per a pares i mares: Qué difícil és educar, uff! No perdem el sentit de l’humor « Ampa de l’Escola Lola Anglada de Badalona

  2. Gràcies per la xerrada del passat divendres! Considero que va ser molt interessant i personalment va ajudar-me a recordar què important és la feina d’educar, de ser pares i mares i què difícil, a vegades!…però que amb sentit de l’humor i una mica de prespectiva tot pot tenir sol·lució…o com a mínim intentar-ho!
    Seguiré el vostre consell i…jugaré a “atrapar al niño bueno”!
    Salutacions!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s