Taller a l’Escola Lola Anglada de Tiana “Fem els Deures”

Els passats 5 i 12 de maig es va realitzar la Xerrada-Taller “Fem els deures” a l’Escola Lola Anglada de Tiana. El taller es va dividir en dues sessions on es van tractar els següents temes:

  1. L’escola: Importància en l’evolució de l’infant. Es va enfocar com una introducció a les estratègies pròpies d’afrontar el moment dels deures. Així la primera part va ser una reflexió sobre la relació escola-família i la importància d’aquesta en l’evolució i desenvolupament dels nens/es. Es va dividir en dues parts principalment: relació família-escola i relació família-nen, en aquest últim es va parlar dels tipus de família i com això influeix a l’hora de què els nens/es afrontin les tasques acadèmiques.
  2. Com ajudar als nostres fills a fer els deures: Es va parlar d’estratègies concretes a l’hora d’afrontar el moment dels deures.

El tema va crear força debat sobre el funcionament de l’escola. Es van donar solucions ràpides a problemes concrets del dia a dia. Agraïm l’assistència de pares, mares i mestres i la seva participació a les diferent dinàmiques i col·loquis que van fer del taller un espai de diàleg molt enriquidor.

Igualment agraïm a l’AMPA Lola Anglada la seva col·laboració i el seu acolliment.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s