3a sessió del taller-escola de pares

Diapositiva1Des del 25 de febrer, pares i mares de l’Escola Lola Anglada de Tiana participen en la Tercera Edició del Taller-escola del CIM. Un curs de 5 sessions que pretén ser un espai de reflexió conjunta sobre situacions familiars quotidianes, on estem treballant aspectes bàsics per aconseguir conductes socialment hàbils.

Una de les preocupacions més habituals de pares i professors és la conducta dels nostres nens i nenes. Les dificultats per acatar les normes, els comportaments agressius o desafiants, les explosions d’ira i les rabietes, són algunes de les manifestacions d’un conjunt de problemes que poden trobar-se en nens i joves d’edats ben diferents. En molts casos són estats transitoris que poden ser superats amb facilitat, però en altres casos adquireixen unes dimensions més severes. Quan augmenta la seva intensitat o freqüència els pares han de buscar ajuda psicològica per tal que aquests problemes no es converteixin en un obstacle important per al desenvolupament adaptatiu del nen.

Taller_pares_Lola15Amb l’adjuda de les psicòlogues Mercè Soler i Montse Busquets, estem tractant els diferents problemes de conducta per tal que els pares aprenguin a potenciar les interaccions positives amb els fills, a partir del reforç positiu i de les activitats compartides.

Diapositiva4A la primera sessió vam treballar com ajudar els nens amb els deures a través de fixar una rutina diària i motivar diàriament als nens. A la segona del 25 de març, vam tractar com millorar la comunicació familiar a través d’aprendre a escoltar i a través la comunicació. I avui, la tercera sessió, parlarem del comportament i les seves conseqüències i de l’elogi per millorar la relació entre pares i fills.

Encara ens queden dues sessions on treballarem els límits de conducta i com ensenyar als nens a resoldre els seus problemes.

Ben aviat iniciarem a les nostres instal·lacions del CIM Badalona aquest taller-escola i un altre taller d’Educació Emocional per a pares i mares.Si esteu interessats, podeu enviar-nos un correu electrònic per rebre més informació o trucar-nos al centre. Us animeu?

CIM Centre de Piscologia i Logopèdia: Tel. 933876050 - contacta@cim-psicologia.com

2 comentarios en “3a sessió del taller-escola de pares

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s