Un Taller Emocional per pares

El passat divendres 8 de maig, vam organitzar un taller molt especial amb adults. Els pares i mares dels nens que participen en el Taller d’Educació Emocional a l’escola Lola Anglada es van convertir per un dia en els “alumnes”. Després de la bona acollida que està tenint el taller, volíem donar l’oportunitat als pares i mares de posar-se a la pell dels seus fills i fer algunes de les activitats que estem duent a terme aquests últims mesos de TAEE.

IMG-20150512-WA0000Amb aquesta idea, vam preparar 2 hores d’activitat per tal de què -de forma exprés i una mica resumida- aprenguessin l’ABC de la Intel·ligència emocional:

    • Què són les emocions i els sentiments
    • Tipus d’emocions (bones i dolentes)
    • La importància d’expressar-les
    • Com expressar les nostres emocions i aconseguir els nostres objectius: els tres estils de comunicació (agressiu/assertiu/evitatiu)
    • La comunicació no verbal

Vam xerrar, vam veure vídeos, ens vam fer massatges i representacions… Va ser una tarda molt divertida, que sens dubte hem de repetir per acabar tots els exercicis. Des d’aquí volem donar les gràcies a tots els pares i mares. Us deixem algunes fotografies dels TAEE de pares i de nens.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Aprofitem per informar-vos que el curs vinent seguirem amb el TAEE de 4t, 5è i 6è de primària i tenim previst ampliar-ho a 3r. Seguiu atents al nostre Facebook i al blog del CIM per anar coneixent les novetats.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s