Bon estiu a tothom

Juliol s’acaba i dóna pas a les vacances d’estiu i a uns dies de descans. Ha estat un curs intens, ple de projectes i d’aprenentatges, en el que esperem haver estat una bona companyia per a vosaltres i els vostres fills. I després d’un any escolar de molta feina, el CIM penja per uns dies el cartell de tancat per vacances. Ens veiem de nou al setembre, tot i que durant l’estiu ens podeu contactar al nostre telèfon, i l’última setmana d’agost ja ens podreu trobar al centre com sempre.

 Bones vacances i feliç estiu a tots!

L’equip del CIM

2015-07-30 16.31.38

Anuncios

Un comentario en “Bon estiu a tothom

 1. Gràcies , igualment

  By Sergi Cuesta

  Atentament

  Sergi Cuesta Sogorb MER-K-2 CATALUNYA S.L.

  http://www.mer-k-2.cat

  c/ Cartagena, 248 T. 93 450 86 27

  Barcelona Sta. Coloma Gramenet Terrassa

  Les seves dades formen part d‘un fitxer responsabilitat de Mer-k-2 Catalunya S.L., amb la finalitat de possibilitar la relació comercial amb vostà o la seva empresa com per a mantenir-lo informat de les nostres activitats. Podrà excercir els drets d’accés, rectificació, cancelació i oposició al domicili C/ Cartagena 248, de 08025 Barcelona o a info@mer-k-2.cat.

  Aquest missatge i els documents que en el seu cas porti adjunts, poden contenir informació confidencial dirigida exclusivament al destinatari. Si ha rebut aquest missatge per error, li notifiquem que qualsevol us, difusió o còpia estan prohibits legalment i preguem que ens ho comuniqui per la mateixa via, i procedeixi a destruir-lo immediatament.

  Sus datos forman parte de un fichero responsabilidad de Mer-k-2 Catalunya S.L. ,con la finalidad de posibilitar la relación comercial con usted o su empresa , así como para mantenerle informado de nuestras actividades. Podrá ejercer sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición al domicilio C/ Cartagena 248, de 08025 Barcelona o a info@mer-k-2.cat.

  Este mensaje y los documentos que en su caso lleve anexos, pueden contener información confidencial dirigida exclusivamente a su destinatario. Si ha recibido este mensaje por error, le notificamos que cualquier uso, difusión o copia están prohibidos legalmente y rogamos que nos lo comunique por la misma vía, y proceda a destruirlo inmediatamente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s