Preparats pel nou curs

IMG-20150423-WA0019Comença el mes de setembre i al CIM engeguem els motors. Després d’uns dies de vacances, venim amb energies renovades i les piles ben carregades, per emprendre un nou curs amb més força i més ganes.

Nosaltres ja ens estem preparant per encarar el primer trimestre i poder posar en marxa tots els nostres projectes: l’espai de deures, els tallers emocionals, Can Cabanyes, les escoles de pares, xerrades i conferències i, per descomptat, les visites amb els vostres fills.

 

Espai de deures: A partir de demà comença de nou l’espai psicopedagògic i de reforç escolar per anar organitzant el curs, les carpetes i les agendes. Comencem a agafar el ritme de fer deures a la tarda, llegir o estudiar una mica cada dia i repassar el que em fet a l’escola.

Tractaments: Ja hem posat en marxa tots els nostres tractaments de psicoteràpia, logopèdia, psicomotricitat, reeducació, teràpia amb flors de bach i optometria. Podeu agafar hora o confirmar les vostres visites trucant al centre: 933876050.

Taller d’Educació Emocional (TAEE): Després dels bons resultats del TAEE de l’any passat, enguany organitzarem dos tallers -un per nens i un per adolescents- per ajudar als vostres fills a gestionar les emocions, millorar l’autoestima i les formes de relacionar-se.

Pericial: Com ja sabeu, la Mercè Soler i l’Anna Vinyals, formen part del Torn d’Intervenció Professional de Psicòlegs Oficials. Al CIM podeu trobar atenció psicològica per temes judicials com plans de separació, de parentalitat, invalidesa, etc.

Can Cabanyes: Un any més, treballarem amb la Plataforma TDAH Catalunya per oferir un espai on els nens fan les tasques escolars, aprenen tècniques d’estudi, milloren la seva atenció i concentració i aprenen habilitats socials. Podeu passar pel nostre centre per fer la inscripció o trucar-nos.

Comença l’escola i és moment de buscar els llibres i els uniformes, de fer bons propòsits, de veure als companys i els professors. És moment de retrobar-nos al CIM!

CIM Centre de Piscologia i Logopèdia: Tel. 933876050 - contacta@cim-psicologia.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s