Treballem les emocions al TAEE

Després dels bons resultats obtinguts en el Taller d’Educació Emocional (TAEE) de l’any passat, enguany repetim experiència i tornem a organitzar l’espai de teràpia emocional grupal.

La novetat d’aquest curs 2015-2016 és que ampliem les edats dels participants del TAEE. Així doncs, els dimecres, de 19.30 a 20.30 h, tindrà lloc el TAEE per nens de 7 a 9 anys i els dijous, a la mateixa hora, pels de 10 a 12 anys. I a més, estem treballant per oferir pròximament un nou TAEE per adolescents i també per pares. Us mantindrem informats!

fotos_taee_lola_angladaEn què consisteix el TAEE?

El taller d’educació emocional (TAEE) és un espai de treball destinat a afavorir el desenvolupament integral dels nens i nenes. El seu objectiu global és aportar un increment en el benestar psico-emocional i físic dels seus participants.

Els diferents blocs d’activitats permeten anar avançant en el camí de l’auto-coneixement, produint-se un augment de l’autoestima, de la seguretat personal i adquirint unes habilitats socials més adequades i efectives. En el TAEE s’adquireixen estratègies per tal de resoldre els conflictes interpersonals, aprendre a dir “no” i és un escut contra el bulling.

En aquest taller es treballa sempre de forma grupal, però sense deixar de banda les necessitats individuals de cadascun dels nens que el formen. Al ser un treball en equip reforcem els sentiments en grup, crea llaços d’amistat i els ensenya a saber relacionar-se en situacions socials. Entrenar les habilitats socials en petit grup, per exemple, comporta un millor ús d’aquestes en situacions socials.

Si esteu interessats en participar o voleu més informació podeu contactar-nos al centre:

CIM Centre de Piscologia i Logopèdia: Tel. 933876050 - contacta@cim-psicologia.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s