Organitzem la II Edició del Taller d’Educació Emocional al Lola Anglada

Comencem l’any amb força i amb moltes ganes de treballar. Durant aquests dos primers mesos de 2016, iniciarem els nous tallers del CIM Centre de Psicologia Mèdica. Enguany tornem a col·laborar amb l’Escola Lola Anglada de Tiana amb la Segona Edició del Taller d’Educació Emocional (TAEE).

Es tracta d’un taller adreçat a alumTAEE 2016nes de 4t, 5è i 6è de Pirmària que pretén afavorir el desenvolupament integral dels nens i nenes, treballant habilitats socials, com la intel·ligència emocional, i aportar un increment del benestar psico-emocional i físic dels participants.

En el TAEE es treballen també aspectes com la millora de l’autoestima, l’autoconcepte i els vincles que es forgen amb els companys de classe i les persones que els envolten.

Com és el segon any, s’han organitzat dos nivells: el nivell 1, per als nens que comencen aquest any el TAEE, i el nivell 2, per seguir avançant amb els nens que ja van fer el nivell inicial l’any passat.

El taller tindrà lloc a l’escola i es durà a terme els divendres al migdia a partir del 5 de febrer fins al 3 de juny. Les inscripcions es tancaran el dia 1 de febrer. (En aquest enllaç podeu fer la inscripció on-line: http://goo.gl/forms/MqE37eHNv3. L’admissió serà per ordre d’inscripció.)

Des d’aquí volem donar les gràcies als pares i mares de l’AMPA del Lola Anglada per confiar de nou en nosaltres, i al centre per tota la seva col·laboració. Seguim!

* Si creieu que aquest és un taller que pot interessar a l’escola dels vostres fills, o us agradaria proposar-nos un de diferent, no dubteu en contactar-nos.

CIM Centre de Piscologia i Logopèdia: Tel. 933876050 - contacta@cim-psicologia.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s