Iniciem els tallers de prevenció del Bullying al Col·legi Jesús Maria

friends-775356_960_720El pròxim dimecres 27 iniciarem al Col·legi Jesús Maria els tallers de Prevenció de l’Assetjament Escolar, també conegut com a “bullying“. Els psicòlegs del CIM tractaran amb els alumnes de 1r de primària fins a 4t d’ESO el concepte del “bullying“, per saber el què és i conèixer les estratègies de prevenció i actuació.

L’assetjament escolar és un fenomen de grup i una realitat diària a moltes escoles. El treball conjunt amb tots els alumnes d’una classe afavoreix les relacions sanes i reforça els vincles d’amistat.

Des d’aquí volem donar les gràcies a l’AMPA del col·legi per la seva inquietud i al centre Jesús Maria per la seva implicació i col·laboració en el projecte.

Esperem que aquestes sessions formatives siguin molt profitoses per tots els nens i nenes i un pas important en contra del bullying a les nostres escoles.

* Si creieu que aquest és un taller que pot interessar a l’escola dels vostres fills, o us agradaria proposar-nos un de diferent, no dubteu en contactar-nos.

CIM Centre de Piscologia Mèdica: Tel. 933876050 - contacta@cim-psicologia.com

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s