Seguim aprenent al Taller d’Educació Emocional

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Comença el mes de març i això significa que ja portem un mes de feina al Taller d’Educació Emocional amb els nens i nenes de l’Escola Lola Anglada de Tiana.

És el segon any del Taller i en aquesta edició comptem amb dos grups: el taller d’iniciació (TAEE Nivell 1), pels nens que s’incorporen aquest curs i el taller avançat (TAEE Nivell 2) pels alumnes que ja van cursar l’activitat.

En el grup de TAEE Nivell 1, en aquestes primeres sessions hem començat a treballar el llenguatge de les emocions, hem après a distingir entre emocions i sentiments, i a veure com els nostres pensaments, sent positius o negatius, poden repercutir en el nostre estat anímic.

Pel que fa al TAEE Nivell 2, vam iniciar les sessions amb un concurs de preguntes i respostes, com els de la tele, per a refrescar els aprenentatges del taller de l’any passat. Tal com esperàvem, vam veure que tots els conceptes ja estaven més que assolits per part dels nens. Així doncs, aquest mes de febrer hem dedicat les sessions a buscar fórmules que ens ajudin a solucionar situacions de conflicte, viscudes a casa o a l’escola, i que els mateixos nens han anat proposant.

A més, l’última sessió de febrer la vam dedicar a treballar el concepte del “Bullying” o Assetjament Escolar. Coincidint amb els bons resultats que estem obtenint al Taller de Prevenció del Bullying al Col·legi Jesús Maria, vam voler que els nens del TAEE Lola Anglada també poguessin viure aquesta experiència i adquirir les eines per detectar i afrontar les possibles situacions d’assetjament. Un dia diferent i profitós pels alumnes i que els ajuda encara més en el seu creixement personal.

Amb tota aquesta feina realitzada en el primer mes de TAEE, la psicòloga i directora del CIM, Mercè Soler, i l’equip de psicòlegs del taller, Oriol Altès i Alba López, volen aprofitar aquestes línies per transmetre als nens i nenes i als pares la seva satisfacció per la bona feina feta. Seguim!

* Si creieu que aquest és un taller que pot interessar a l’escola dels vostres fills, o us agradaria proposar-nos un de diferent, no dubteu en contactar-nos.

CIM Centre de Piscologia i Logopèdia: Tel. 933876050 - contacta@cim-psicologia.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s