Un curs més al TAEE de l’escola Lola Anglada

Els psicòlegs Mercè Soler, Oriol Altés i Laia Alonso realitzen el TAEE al Lola Anglada

Per tercer any consecutiu, l’equip del CIM Centre de Psicologia Mèdica, dirigits per la Mercè Soler, porten a l’Escola Lola Anglada de Tiana la possibilitat d’ampliar l’educació emocional dels alumnes en horari extraescolar.

Com molts de vosaltres ja sabeu, el Taller d’Educació Emocional (TAEE) és un procés educatiu que portem realitzant al nostre centre des de fa anys -a més d’altres tallers-, i que té com a objectiu potenciar el desenvolupament de les competències emocionals dels infants i adolescents, com a element essencial per la seva evolució integral, capacitant-los per afrontar millor els reptes que es plantegen a la vida quotidiana.

En aquestes sessions de TAEE es busca “entrenar” l’educació emocional dels alumnes i això s’aconsegueix mitjançant metodologies vivencials i pràctiques, que provenen de les seves experiènces personals (a l’escola, a casa, amb els amics…) i de les seves necessitats.

Aprofitem aquest post per compartir amb vosaltres algunes imatges del TAEE i per felicitar de part dels terapeutes, Oriol Altés, Laia Alonso i Mercè Soler, a tots als seus participants per la bona feina feta durant aquestes primeres setmanes de taller. Us animem a seguir així! 🙂

* Si creieu que aquest és un taller que pot interessar a l’escola dels vostres fills, o us agradaria proposar-nos un de diferent, no dubteu en contactar-nos.

CIM Centre de Piscologia i Logopèdia: Tel. 933876050 - contacta@cim-psicologia.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s