Un moment per a reflexionar

La situació actual i els greus fets que van tenir lloc ahir a tota Catalunya ens obliguen a parar un moment i a reflexionar sobre el nostre paper en aquesta societat.

Com a psicòlegs necessitem expressar la nostra posició contra la violència de qualsevol tipus, i especialment quan s’exerceix contra nens i persones grans, de forma indiscriminada. Som professionals que sempre busquem, a través del diàleg, la mediació i la comprensió, arribar a la persona que tenim al davant i entendre les seves idees, preocupacions i sentiments. Les paraules són les nostres principals eines.

Com a pares i adults també necessitem prendre consciència i buscar quin és el model que volem mostrar als nostres nens i nenes. Per nosaltres és vital educar als nostres fills com a persones pacífiques; lliures i valentes, capaces de poder expressar les seves idees i sentiments; persones assertives, que saben quins són els seus drets, els defensen i respecten als demés.

Que ningú faci trontollar els nostres principis i la nostra forma de viure i educar.

Aprofitem per comunicar-vos que el CIM s’adhereix a la vaga convocada demà dia 3 d’octubre. Les visites que s’hagin concertat amb antelació es realitzaran dintre de d’interval d’horari considerat com a serveis mínims, de 16h a 20h.

Mercè Soler Soriano

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s