Curs pràctic per a estudiants i nous professionals de la Psicologia

Una de les queixes més recurrents dels universitaris que cursen carreres relacionades amb el món de la Psicologia i l’Educació és la poca formació pràctica que acaben rebent durant els seus estudis. Aquest fet comporta que els nous professionals no es sentin suficientment capaços com per afrontar els reptes que suposa la pràctica clínica, condicionant negativament el seu desenvolupament professional.

És per això que el CIM Centre de Psicologia Mèdica de Badalona posa en funcionament aquest nou curs amb l’objectiu de facilitar als estudiants i nous professionals de la psicologia l’adquisició de les competències necessàries en el procés d’avaluació psicològica dels trastorns més comuns en la població infantil i juvenil.

Aprèn de la mà de professionals especialitzats en diagnòstic i tractament, compartint alhora amb ells el dia a dia del Centre CIM Badalona

Aquest nou curs, per tant, permet als seus estudiants la realització de pràctica clínica, que resulta indispensable per a la seva formació. S’ofereix un conjunt de 10 places de forma privada, per a estudiants o professionals que vulguin realitzar aquesta immersió.

OBJECTIUS

Els objectius d’aquest curs es resumeixen en:

  1. Conèixer el procés d’avaluació psicològica clínica
  2. Conèixer un protocol de primera entrevista i presenciar-ne una sessió
  3. Conèixer els principals testos d’avaluació psicològica
  4. Dissenyar un protocol d’avaluació adaptat al cas que es presenta
  5. Aprendre a passar els tests, corregir-los i interpretar-ne els resultats
  6. Realització d’un diagnòstic
  7. Aprendre a elaborar un informe clínic
  8. Elaboració d’un pla terapèutic en consonància amb els resultat
  9. Conèixer i presenciar la sessió devolutiva
  10. Recerca dels propis punts forts i punts febles

PROCEDIMENT

Aquest curs l’organitza CIM Centre de Psicologia Mèdica de Badalona i té lloc en les seves instal·lacions, al centre de Badalona. La duració total del curs pràctic és de 25 hores, 20 de les quals seran de tipus presencial i 5 de treball personal inter-sessions.

Donat el caràcter pràctic del curs, és necessari que l’estudiant tingui disponibilitat horària suficient per tal d’adaptar-se a les visites concertades amb les famílies. Tot i això, també es tindran en compte els horaris del estudiant per tal de consensuar les visites. El preu total del curs és de 520 € i de 480 € per a estudiants de graus o col·legiats acreditats.

MÉS INFORMACIÓ I RESERVA

Per qualsevol aclariment, més informació o per reservar una plaça del curs, podeu contactar-nos a través del nostre correu electrònic (contacta@cim-psicologia.com) o trucar-nos a les tardes de dilluns a divendres al 933876050. Us esperem!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s