Aprofitem l’estiu: els petits están de vacances

Arriben les vacances d’estiu i és el moment de trencar amb la rutina. Al CIM us presentem alguns consells que us poden ajudar amb els vostres fills per fer que l’estiu sigui encara més profitós!

Com ja es sap, a molts dels nostres fills/es els hi toca repassar la matèria amb llibrets d’estiu. És important fer-ho per mantenir una rutina d’estudi però també s’ha de fer progressivament. Per això és important establir una rutina diària orientativa. Es pot escollir matí o tarda, en funció de les altres activitats que es puguin dur a terme, i quanta estona s’hi dedicarà. D’aquesta manera els nens duran a terme les tasques i mantindran una rutina que facilitarà, més endavant, la tornada a l’escola.

Aprendre jugant és una bona manera de repassar els conceptes apressos. A l’estiu, on l’horari és més flexible i tranquil, és un bon moment per jugar amb els nostres fills/es i repassar tot allò que han après durant el curs, així que deixeu volar la vostra imaginació. A més, podreu enfortir els vincles i gaudir de llargues estones de companyia que durant la resta de l’any són més difícils de trobar.

L’estiu també és un bon moment per aprendre i adquirir noves responsabilitats a casa. Aprendre a fer una truita, estendre la roba, passejar el gos… són activitats que podeu fer de manera conjunta i poden resultar molt divertides.

Davant de tot però, és una època que els ha de servir per a desconnectar. És important que es relacionin amb gent nova, practiquin activitats que els agradin, prenguin contacte amb la natura i l’explorin i, sobretot, que gaudeixin!!!

Sara Agell Blàzquez

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s