Psicologia jurídica

La Psicologia jurídica o forense és la branca de la Psicologia que té per objecte l’assessorament en matèria de psicologia a jutges, fiscals i advocats en els processos judicials. L’assessorament es realitza a través d’un informe pericial i, si és necessari, a través de l’assistència del psicòleg forense al judici oral.

enfoc_terapeuticSERVEIS DEL CIM
En el CIM oferim el servei d’assessorament en matèria de psicologia d’advocats. A més de l’elaboració d’Informes Pericials, l’ajudem en la preparació de la defensa dels interessos segons cada causa, sense necessitat de realitzar una intervenció pericial, i desplaçant-nos al seu despatx per treballar conjuntament.

 

D’altra banda li oferim també el servei d’assessorament davant del procés judicial, per afrontar-lo correctament, per preparar la part testifical, controlant l’ansietat, la memòria i fent un acompanyament terapèutic durant el transcurs del judici. Si es considera necessari, també es pot realitzar una intervenció psicoterapèutica pel procés.

ELS NOSTRES PROFESSIONALS
Els professionals del servei de Psicologia Forense del CIM comptem amb una àmplia formació i experiència en l’àmbit de la Psicologia jurídica i clínica, formant part de les llistes del Torn d’Intervenció Professional de gran part dels Jutjats de la Província de Barcelona.

merce

Mercè Soler Soriano (Col. 9392)
Màster en Psiquiatria Infanto-Juvenil (Hospital Universitari materno-infantil de la Vall d’Hebron). Màster en Logopèdia (UPC). Clinical High Level Master in Brief Strategic Psychotherapy (CTS Strategic Therapy Center of Arezzo). Formació en Psicologia Forense (Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya) i Membre del Torn d’Intervenció Professional de Psicòlegs Oficials (TIP)

IMG-20150324-WA0015Anna Vinyals (Col. 7361)
Màster en Psiquiatria Infanto-Juvenil (Hospital Universitari materno-infantil de la Vall d’Hebron). Postgrau en Clínica d’Adults (UB) Formació en Psicologia Forense (Col·legi Oficial de Psicólegs de Catalunya) i Membre del Torn d’Intervenció Professional de Psicòlegs Oficials (TIP)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s