CONFERÈNCIA- TALLER SOBRE TDAH AL CEIP LOLA ANGLADA DE TIANA

cartell-xerradaEls passats 5 i 12 de març vam realitzar a l’escola Lola Anglada de Tiana la Conferència-Taller: » El Dèficit d’Atenció amb o sense Hiperactivitat – TDAH-«. La xerrada-taller es va realitzar gràcies a la col·laboració de l’AMPA de l’escola Lola Anglada i anava dirigida a pares i mestres.

Va ser impartida pels professionals del nostre centre: Montse Busquets i Jaume Llampayas i es va estructurar de la següent manera:

– El primer dia vam realitzar una introducció teòrica sobre el TDAH on vam explicar què és el TDAH( símptomes, diagnòstic, tractament, pautes psicoeducatives) a través d’exemples. Vam comptar amb la col·laboració de la Dra. Sara Turà Duño, pediatre, que ens va explicar tot el referent a la medicació i a qui li agraïm la seva assistència.

– El segon dia vam dur a terme el taller que es caracteritzava per un teatre social on exposàvem situacions quotidianes que podem tenir amb els nostres nens i on vam fer participar als pares per a que  solucionessin aquestes situacions.

Igualment vam comptar amb la col.laboració de Sara Hernández i Inma Jíménez, membres de l’Associació Plataforma TDAH de Badalona.

Us agraïm a tots la vostra assistència i esperem veure-us ben aviat!

Deja un comentario